ΔΙΑΜΟΝΗ
Suites & Villas Salvator

Deluxe ΔΩΜΑΤΙΟ

Ιδανικό για ζευγάρια, όμορφα διακοσμημένο παντού με μοντέρνες αποχρώσεις και επίπλωση. Όλα τα deluxe δωμάτια στην Πάργα διαθέτουν ανοιχτή, ευρύχωρη βεράντα ή μπαλκόνι. Οι βεράντες και τα μπαλκόνια προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα και πανοράματα στους ενετικούς ελαιώνες και το Ιόνιο πέλαγος.

Junior ΣΟΥΙΤΕΣ

Οι σουίτες αυτές έχουν μια μοντέρνα & ενιαία διαρρύθμιση. Είναι ιδανικές για ζευγάρια, πολύ άνετες και ευρύχωρες διακοσμημένες με ζωηρά χρώματα, ανάλαφρα έπιπλα σχεδιαστών και ρουστίκ ξύλινα δοκάρια στην οροφή, τζάκι και καναπέ, δημιουργόντας έναν άνετο και ζεστό χώρο.

Belle Etage ΣΟΥΙΤΑ ​

Αυτές οι σουίτες εξαιρετικής άνεσης είναι ιδανικές για ζευγάρια αλλά και τέλεια σχεδιασμένες για οικογένειες. Οι μοντέρνες αποχρώσεις και η διακόσμηση εναρμονίζονται με τους γήινους τόνους για να δημιουργήσουν το τέλειο χαλαρωτικό καταφύγιο.

Ambassador ΣΟΥΙΤΑ

Αυτή είναι η πιο κομψά διακοσμημένη σουίτα μας, μοναδική στο είδος της και σχεδιασμένη με ένα άγγιγμα αριστοκρατίας. Ιδανική για οικογένειες. Συνδυάζουν 2 υπέροχα υπνοδωμάτια, ένα κύριο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι king size και έναν καναπέ-κρεβάτι που οδηγεί στο 2ο υπνοδωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια, προσφέροντας αποκλειστική και άνετη πολυτέλεια.

ΒΙΛΑ GAIA

Βίλες με σύγχρονες εγκαταστάσεις. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τον πιο ανεξάρτητο επισκέπτη μαζί με τις εκτεταμένες υπηρεσίες και ανέσεις του ξενοδοχείου. Οι ευρύχωρες βίλες μας διαθέτουν 2 υπνοδωμάτια με δύο μονά και διπλά κρεβάτια king size. Ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο που περιλαμβάνει το δικό του μπάνιο με διαφανή γυάλινη καμπίνα ντους.

ΒΙΛΑ ARIADNE

Βίλες με σύγχρονες εγκαταστάσεις. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τον πιο ανεξάρτητο επισκέπτη. Προσφέρουν εκτεταμένες υπηρεσίες και ανέσεις του ξενοδοχείου. Οι ευρύχωρες βίλες μας διαθέτουν 2 υπνοδωμάτια με δύο μονά και διπλά κρεβάτια king size.

ΒΙΛΑ IRIS

Βίλες με μοντέρνες εγκαταστάσεις. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τον πιο ανεξάρτητο επισκέπτη μαζί με τις εκτεταμένες υπηρεσίες και ανέσεις του ξενοδοχείου. Οι superior βίλες μας είναι πιο υπερυψωμένες και επομένως έχουν την πιο εντυπωσιακή θέα στο συγκρότημα.

ΒΙΛΑ REGINA

Βίλες με σύγχρονες εγκαταστάσεις. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τον πιο ανεξάρτητο επισκέπτη, προσφέροντας εκτεταμένες υπηρεσίες και ανέσεις του ξενοδοχείου. Οι superior βίλες μας είναι πιο υπερυψωμένες και επομένως έχουν την πιο εντυπωσιακή θέα στο συγκρότημα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο